Konoba Malo selo je mali obiteljski restoran koji već preko 30 godina svojim gostima nudi tipičnu istarsku kuhinju. Restoran je u vlasništvu obitelji Marušić koja ga je osnovala još davne 1988. 

 

 

Ono što restoranu daje poseban šarm je svakako obiteljsko ozraćje te nadaleko poznate istarske delicije. Tu se prvenstveno ističu domaće pašte (pljukanci i fuži) rađeni na način kako su ih radile i naše bake. Ljubitelji mesa uživaju u bifteku impozantne veličine i sočnog okusa. Uz to, mnogi putuju satima da bi probali poznati afrodizijak, ''dijamant kuhinje'', znan jednostavno i kao: tartuf.  Ova veličanstvena gljiva ima svoj dom u prekrasnoj Motovunskoj šumi, koja je udaljena svega pola sata vožnje od restorana.

Zahvaljujuci projektu renoviranja starog imanja sačuvan je ''vintage štih'' s originalnim kamenim zidovima i ognjištem. Restoran ima dvije sale ukupnog kapaciteta za 64 osobe; a u toplim ljetnim danima je otvorena i vrtna terasa.

 

Gosti na raspolaganju imaju osiguran parking te manje igralište za djecu.

 

Ukoliko ste prepunog želuca i ne vozi vam se kući, u vlasništvu obitelji je i manji apartman u obliznjem mjestu Kaštel s prekrasnim pogledom na Piranski zaljev.